Modernisoitu BMP2

Keskustelua panssaroiduista ajoneuvoista. Tankit, panssariautot jne.
Post Reply
jaska
maj
maj
Posts: 1338
Joined: Mon Dec 17, 2007 22:05
Location: kangasala

Modernisoitu BMP2

Post by jaska »

Oli ensimmäiset kuva moodatusta bemarista iltalehdessä. Oikeastaan aika mielenkiintoista, että itäkalusto kelpaa vielä vaikkakin länsimaistettuna, kun lähes kaikki muu itäkalusto paitsi osa tykistöstä on romutettu tai päätymässä romukoppaan.

User avatar
caporal
kenrmaj
kenrmaj
Posts: 1661
Joined: Sun Feb 22, 2009 23:19
Location: Tyrvää

Re: Modernisoitu BMP2

Post by caporal »

Mitä "Bemareihin" tarkkaan ottaen tehdään ?

User avatar
Wunderwaffen
erikmest
erikmest
Posts: 329
Joined: Tue Jul 29, 2008 14:53
Location: Puuhamaa

Re: Modernisoitu BMP2

Post by Wunderwaffen »

Puolustusvoimat wrote:Puolustusvoimien logistiikkalaitos ja Conlog Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen BMP-2 -rynnäkköpanssarivaunujen modernisoinnista. Hankinta sisältää noin sadan BMP-2 -rynnäkköpanssarivaunun elinjaksopäivitykset sekä niihin liittyvät huollot Puolustusvoimien kunnossapidon strategisella kumppanilla Millog Oy:lla.

BMP-2 -rynnäkköpanssarivaunut varustetaan muun muassa nykyaikaisilla ampujan ja ajajan pimeänäkölaitteilla sekä uudella naamiointijärjestelmällä. Päivitys turvaa rynnäkköpanssarivaunujen suorituskyvyn ja käytettävyyden vähintään 2030-luvulle asti. Elinjaksopäivitykset ajoittuvat vuosille 2015-2019.
Hankintasopimuksen arvonlisäverollinen kokonaisarvo optioineen on yli 35 miljoonaa euroa ja työllistävä vaikutus noin 50 henkilötyövuotta.
PV:n tiedote
äly * voima = vakio

Post Reply

Return to “Panssarit”