"...И вот ты лежишь ночью в зоне, и хабар рядом, и неизвестно, то-ли он просто лежит, то-ли тихо тебя убивает..." ("Пикник на обочине" - А. и Б.Стругацкие)
Niinpä on, mutta veli chetlanen kaivaakin rajan paremmalla puolen,me täällä saadaan nuolla näppejämme sillä kaikki tuo on meillä kielletty,ja jne,jne.Minäkin ostaisin erikoispatruunoita jos kaupan olisi noilta löydöiltä.
"...И вот ты лежишь ночью в зоне, и хабар рядом, и неизвестно, то-ли он просто лежит, то-ли тихо тебя убивает..." ("Пикник на обочине" - А. и Б.Стругацкие)
..ja joku tuon kypärän ostava varmaan kokeilee sitä päähänsä. Onkohan siinä mahtanut olla jonkun pääkallo kiinni viimeiset 60 vuotta ? Jos kerran nahka noin hyvin säilyy mutaisessa maassa niin mahtaako ruumiskin muumioitua.. hrrh
riude wrote:Hyvin on nahkat säilyneet. Arvatenkin suossa?