Kuvien lisäys?

Kehitysehdotukset, risut, ruusut jne.
1st Sergeant
res luutn
res luutn
Posts: 992
Joined: Tue Mar 28, 2006 10:01
Location: Häme
Contact:

Kuvien lisäys?

Post by 1st Sergeant »

Olen toivoton poropeukalo näitten vehkeitten kanssa. Nyt olen illan yrittänyt ratkaista arvoitusta ettäkö kuinkako voi laittaa kuvia keskustelun höysteeksi. En ymmärrä. Apuva! (Ja selkosuomella avustus kiitos.)
Olipa miekka miestä myöten, kalpa kantajan mukahan,
jonka kuu kärestä paistoi, päivä paistoi lappeasta,
tähet västistä välötti, hevonen terällä hirnui,
kasi naukui naulan päässä, penu putkessa puhusi.

User avatar
Sturmmann
mars
mars
Posts: 2229
Joined: Sat Feb 11, 2006 18:07
Location: Kymijokilinja on viimeinen lukkomme!
Contact:

Post by Sturmmann »

Lisäät kuvan netistä, niin Paina "Img" nappulaa ja tämän jälkeen liität kuvan nettiosoitteen esim. http://www.pkymasehist.fi/kiv396.jpg sitten ei muuta kuin uudelleen painat "Img" näyttää tältä [/img] Ja kuva pitäisi ilmestyä, nyt tekstisi yhteyteen.

Netissä kuvan osoite löytyy, kun painat kuvan päällä hiiren oikeaa nappulaa ja sitten valikosta ominaisuudet. Maalaa aukeava osoite ja kopioi, nyt voit liittää sen...
Ei oikeaan, ei vasempaan, vaan eteen eestä Suomenmaan.

1st Sergeant
res luutn
res luutn
Posts: 992
Joined: Tue Mar 28, 2006 10:01
Location: Häme
Contact:

Post by 1st Sergeant »

Kiitos. Tuon teidän sivulta olevan kuvan sain kuin sainkin ja helposti jopa ilmestymään omaan tekstiini. Mutta en kuvaboxin kuvaa millään. Tule vain tämmöinen:

Image
Olipa miekka miestä myöten, kalpa kantajan mukahan,
jonka kuu kärestä paistoi, päivä paistoi lappeasta,
tähet västistä välötti, hevonen terällä hirnui,
kasi naukui naulan päässä, penu putkessa puhusi.

User avatar
Sturmmann
mars
mars
Posts: 2229
Joined: Sat Feb 11, 2006 18:07
Location: Kymijokilinja on viimeinen lukkomme!
Contact:

Post by Sturmmann »

Pitää laittaa uudelleen, koska viimeisenä pitää tullä osoitteen perään .jpg[/img] jpg jälkeen ei saa olla enään mitään tai jos jpg puutttuu, niin et ole kopioinnut osoitetta huolella! Eikun uudelleen yrittämään! :D
Ei oikeaan, ei vasempaan, vaan eteen eestä Suomenmaan.

User avatar
FTR
Ylläpitävä voima
Ylläpitävä voima
Posts: 649
Joined: Fri Feb 10, 2006 21:47
Location: Uherský Brod
Contact:

Post by FTR »

Testailemalla en tuon kummempaa saanut näkyviin :(
Image

Kuvaboxi käyttää kaiketi jotain skriptiä kuvien näyttämiseen (tai jotain sinnepäin), koska kuvan ominaisuuksissa ei näy suoraa osoitetta kuvaan. Ehkä joku tietävämpi saattaa tietää miten tuolta kuvia saa näkösälle.
- Elämä on ihmisen parasta aikaa -

User avatar
76253r
sotvm1
sotvm1
Posts: 713
Joined: Fri Jul 13, 2007 17:28
Location: P-P

Post by 76253r »

Mulla sellainen ongelma että ottamani kuvat noin 4mt ja esim. kuvablogiin mahtuu vain 3mt:n kuvia. mille voi ladata isompia kuvia?
Jep.

User avatar
Komendantti
komendantti
komendantti
Posts: 2682
Joined: Wed Oct 17, 2007 10:19
Location: Etelä-Suomen Sotilaslääni
Contact:

Post by Komendantti »

76253r wrote:Mulla sellainen ongelma että ottamani kuvat noin 4mt ja esim. kuvablogiin mahtuu vain 3mt:n kuvia. mille voi ladata isompia kuvia?
:miettii:

Aijaa.com ilmoittaa näin:
Kysymys: Mikä on kuvan maksimikoko?
Vastaus: Palveluun voi ladata maksimissaan 4Mb kokoisia kuvia
Eli: http://www.aijaa.com
"Sotataidon huippu ei ole sadan voiton saavuttaminen sadassa taistelussa, vaan vihollisen kukistaminen ilman taistelua."
"Tunne itsesi ja tunne vihollinen, niin sadassakaan taistelussa et ole vaarassa."
– Sun Tzu

User avatar
76253r
sotvm1
sotvm1
Posts: 713
Joined: Fri Jul 13, 2007 17:28
Location: P-P

Post by 76253r »

juurikin nuo kuvat jotka haluaisin laittaa ovat yli 4mt... :?
Jep.

LV
kenrmaj
kenrmaj
Posts: 1609
Joined: Thu Nov 08, 2007 0:25

Post by LV »

76253r wrote:juurikin nuo kuvat jotka haluaisin laittaa ovat yli 4mt... :?
Ei kai auta muu kuin pienentää niiden kuvakokoa sitten.

Toinen asiani liittyy Imageshack-sivustoon, tai oikeastaan sen hitauteen. En tiedä, miten nopeasti Imageshackiin linkitetyt kuvat latautuvat 10 megan liittymillä, mutta ainakin 2-5 megaisella se kestää aina kauan.

Tästä syystä suosittelen, että kuvat ladattaisiin Aijaa.comiin, tai johonkin muuhun Imageshackia nopeampaan palveluun.

User avatar
76253r
sotvm1
sotvm1
Posts: 713
Joined: Fri Jul 13, 2007 17:28
Location: P-P

Post by 76253r »

Kuvissa tekstiä ja paljon ei kärsisi pienentää.. Miten saa pienennettyä?
Jep.

User avatar
Komendantti
komendantti
komendantti
Posts: 2682
Joined: Wed Oct 17, 2007 10:19
Location: Etelä-Suomen Sotilaslääni
Contact:

Post by Komendantti »

76253r wrote:Kuvissa tekstiä ja paljon ei kärsisi pienentää.. Miten saa pienennettyä?
Kokeile muokata kuvaa rajaamalla sitä pienemmäksi.
Eli klikkaa oikealla kuvan ikonia ja valitse Muokkaa. Työikkunassa valitset Rajaa kuva -toiminnon, voit itse säädellä vapaasti, kuinka rajaat kuvasi.
Lopuksi tallennus ja eikun jakoon. Pitäisi toimia...

Parhaan jäljen saisi tietenkin hyvällä kuvankäsittelyohjelmalla.
"Sotataidon huippu ei ole sadan voiton saavuttaminen sadassa taistelussa, vaan vihollisen kukistaminen ilman taistelua."
"Tunne itsesi ja tunne vihollinen, niin sadassakaan taistelussa et ole vaarassa."
– Sun Tzu

User avatar
76253r
sotvm1
sotvm1
Posts: 713
Joined: Fri Jul 13, 2007 17:28
Location: P-P

Post by 76253r »

Komendantti wrote:
76253r wrote:Kuvissa tekstiä ja paljon ei kärsisi pienentää.. Miten saa pienennettyä?
Kokeile muokata kuvaa rajaamalla sitä pienemmäksi.
Eli klikkaa oikealla kuvan ikonia ja valitse Muokkaa. Työikkunassa valitset Rajaa kuva -toiminnon, voit itse säädellä vapaasti, kuinka rajaat kuvasi.
Lopuksi tallennus ja eikun jakoon. Pitäisi toimia...

Parhaan jäljen saisi tietenkin hyvällä kuvankäsittelyohjelmalla.
Eli paint:illa... ;) kiitokset tiedoista, kohta paukkuu Museot, muistomerkit jne. osiossa :)
Jep.

User avatar
Komendantti
komendantti
komendantti
Posts: 2682
Joined: Wed Oct 17, 2007 10:19
Location: Etelä-Suomen Sotilaslääni
Contact:

Post by Komendantti »

Silvuuplee, jäämme siis odottelemaan. ;)

Paintilla mene menun Kuva -valikkoon ja valitse Muuta kokoa tai viistota, jolloin pääset muuttamaan kuvan kokoa mm. prosentteina pienemmäksi.
Ja muistathan vielä tallentaa kuvan jpg-muotoon.
"Sotataidon huippu ei ole sadan voiton saavuttaminen sadassa taistelussa, vaan vihollisen kukistaminen ilman taistelua."
"Tunne itsesi ja tunne vihollinen, niin sadassakaan taistelussa et ole vaarassa."
– Sun Tzu

User avatar
Tulenjohtomies
kenr
kenr
Posts: 1957
Joined: Sun Apr 20, 2008 11:03
Location: Михайловская артиллерийская академия Санкт-Петербург
Contact:

Post by Tulenjohtomies »

76253r wrote:juurikin nuo kuvat jotka haluaisin laittaa ovat yli 4mt... :?
Kuvakoko kannattaa olla ENINTÄÄN sen verran,että siirtelemättä näkee kokokuvan ruudulla kerralla n.800x600 ja bitti määrää laskea riittävästi...niin aukeaa nopeammin.

Tämänkin alla olevan kuvan olen muuttanut koosta 3456x2304 3,77Mt,kokoon 640x427 57,1kt. ;)

Image

User avatar
Polarfuchs
sotvm1
sotvm1
Posts: 720
Joined: Wed Nov 21, 2007 22:19
Location: Itä-Uusimaa

Post by Polarfuchs »

>Toinen asiani liittyy Imageshack-sivustoon, tai oikeastaan sen hitauteen. >En tiedä, miten nopeasti Imageshackiin linkitetyt kuvat latautuvat 10 >megan liittymillä, mutta ainakin 2-5 megaisella se kestää aina kauan.

>Tästä syystä suosittelen, että kuvat ladattaisiin Aijaa.comiin, tai >johonkin muuhun Imageshackia nopeampaan palveluun.[/quote]

Kyllä Imageshack välillä takkuaa jopa 10 megan nopeudella. Ongelma ei ole välttämättä sinun laajakaistasi (Sonera etc.) sirtonopeus, vaan palvelevan serverin (se missä surffaat) kyky ottaa vastaan ja luovuttaa....
Där stridde en skara av trofasta män, till de yttersta skären trängda
bland holmar och klippor de kämpade än med räddningens vägar stängda.
(H.Berndtson, Hyllning till Pellingekåren)

Post Reply

Return to “Viestejä ylläpidolle”