Matrikkeli upseereista 30-luvun lopulta, löytyykö keltään?

Keskustelua mm. passeista, sotapäiväkirjoista, komennustodistuksista jne.
Post Reply
User avatar
MAT
sotvm1
sotvm1
Posts: 716
Joined: Tue Feb 06, 2007 14:30
Location: Turun alue

Matrikkeli upseereista 30-luvun lopulta, löytyykö keltään?

Post by MAT »

Terve!

Olisko jollain kirjastossaan opusta/matrikkelia jossa on listattu kaikki Puolustusvoimien upseerit/vastaavassa vakanssissa palvelleet 1930-luvun lopulta (muistaakseni -38)?

En ihan varmaksi muista matrikkelin nimeä mutta olisko "Puolustusvoimien upseeristo" tai "Puolustusvoimien päällystö" tjsp... voi olla että nimessä ei ole "Puolustusvoimien" vaan jotain muuta vastaavaa ("Armeijan?"...

Minulla on ko. opus vuodelta -28 mutta siitä on uusi versio juurikin 30-luvun lopulta ja nyt pitäisi saada tarkistettua erään herran tiedot tuolta ajalta. Täytyy kaivaa se vanhempi versio esiin jotta saa oikean nimen näkyviin :oops:

En siis tarkoita kadettimatrikkelia jossa on listattu vain kadetit; tässä kirjassa on mukana kaikki upseerinarvolla palvelleet (myös vastaavat sotilasvirkamiehet) ja siis myös muut kuin kadiksen käyneet (jääkärit, Vöyrit, ulkomaalaiset koulut jne).

Sama opus on myös alipäällystöstä samoilta vuosilta.

-MAT
"Emme ole puolalaisia. Sellaista ei voisi tapahtua täällä"
- kenraali M. Gamelin saadessaan v 1940 varoituksen siitä että saksalaiset voisivat käyttää ranskalaisia vastaan Puolassa soveltamaansa blitzkrieg-taktiikkaa...

Starikka
alik
alik
Posts: 72
Joined: Wed Oct 10, 2007 18:46
Location: Lappeenranta

Re: Matrikkeli upseereista 30-luvun lopulta, löytyykö keltään?

Post by Starikka »

Minulta löytyy Hämeen-Anttilan toimittama "Puolustusvoimiemme upseeristo ja virkamiehistö" vuodelta 1934. Tätä varmaan tarkoitit? Kerro vaan nimi, niin katsotaan mitä löytyy.

Post Reply

Return to “Paperitavara”