leimat sarjanumeron edessä venäläisiä kirjaimia (valmistusmäärän salaamiseksi numeroitiin esim AS123, AA124...)
SA = Suomen armeijan omistustunnus
D = patruunapesä kalvettu D luodille (Suomalainen merkintä)
muut venäläisiä valmistus ja tarkastusmerkintöjä
Etellinen aseen omistaja sanoi, että ase on varikkokunnostettu. Tukki on uusi ja totennäköisesti piippukin. Mitä tuolla varikkokunnostuksessa tehdään aseelle? Piipusta oli leimoja vielä tämmösiä 36vkt00, av1, B, D. Tuo 36vkt00 vähän epäselevä varsinkin tuo numeroiden välissä oleva juttu. Lähinnä mitä tuo 36...00, av1 ja B tarkoittaa. Niin ja aseessa on vähän rusehtava piippu. Liekkö normaalie?
Joo on sellainen luumunvärinen. Tehnekkö mitään nuilla B-piipuilla? Kuinka harvinaista on, että on Belgian piippu? Onko nuissa Belgian kangeissa muuta eroa muihin kankeihin kuin väri?
Laadukkaina piippuina niitä on pidetty. Lukumääristä sen verran, jossain olen nähnyt, että joku 3000 olisi kasattu noista B piipuista. Eli suhteellisen harvinainen. Piipussa ei kai muuta eroa kuin sinistysprosessi. Tosin joskus mainittu teräksen olleen nikkelipitoisempaa, mistä olisi tullut sinistyksen tyypillinen väri.
Ammuttu 3kpl noin 2,5-kertaisen ylipaineen kehittäviä testipanoksia ja katsottu, ettei se ole levinnyt mistään. tämän jälkeen on sitten meisti tai laser saanut töitä