Hei!
Alkuperäiset levyt tulivat kunnostuksen jälkeen tällaisiksi:
Nämä tosiaan lonksuivat aika ikävästi. Aseen vasemmanpuoleisessa kahvalevyssä (kuvassa oikealla) on harmittava Bellumin yleinen kahvalevyvika: Varmistimen alta on lohjennut pieni pala pois.
Seuraava yritys uusilla, ajalta olevilla kahvalevyillä onnistui näin:
Näissä on olemassa hieno joukko-osastolätkä tunnuksella "17" - mitähän mahtanee tarkoittaa? En älynnyt ottaa lätkää kuvaan mukaan. Näiden vikana on, että aseen oikeanpuoleisen levyn (kuvassa vasemmalla) alaetukärjestä puuttuu pieni pala. Ja lonksuvat nämäkin, mokomat.
Siispä niihin reprolevyihin. Koska aseella ei ole keräilyarvoa piipun vaihdon takia reprolevyt olivat hyvä vaihtoehto perinneammuntahommiin. Harmittaa kyllä vietävästi, että aseen tiettävästi ensimmäinen suomalainen omistaja, isäni tädin mies Bertil Larsson, joka on aikanaan ollut aseseppänä Keuruun varikolla, on nähnyt viisaaksi vaihtaa 9mm piipun 7,65mm:ksi. Asehan on DWM vuodelta 1917 jolloin kaikki tehdyt pistoolit olivat 9mm.
Kuten kuvista nähdään, reprolevyt ovat "vähän sinnepäin". Ne ovat pulleammat kuin alkuperäiset ja muotoilu ei myöskään sovi kaikilta osin aseen muotoihin yhtä hyvin kuin alkuperäisillä kahvalevyillä. Erityisesti aseen vasemmanpuoleisen kahvalevyn piipunpuoleinen yläkulma on pyöristetty liikaa.
Siltikin, perusperinnepaukutusvehkeeseen nämä soipvat mainiosti.
terveisin, Fresnel