Näin ranskassa

Yleinen keskustelu aseista ja asekeräilystä.
Post Reply
User avatar
H-D
kaarterikmest
kaarterikmest
Posts: 303
Joined: Wed Jun 07, 2006 10:26

Näin ranskassa

Post by H-D »

Tuli tämmönen viesti ,oli tullut asehistorian liiton kautta että ranskassa aletaan kerämään keräilijöiden vyösyöttöiset aseet +vyösyöt.aseisiin liittyvät komponentit ilman korvausta valtiolle. Hieno asua sata vuotiaassa Suomessa (minkä vuoksi oma isänikin antoi elämästään 5vuotta ja eno henkensä ja oli muutakin sukua ei yhtään vähempiarvoisia ).Vaikka toi on nyt ranskassa, eu suomi on aina ollu nöyrä oppilas eu:ssa ,pahaa pelkään et joku Halosen aikakauden nimittämä virkamies saa ahaa elamyksen asian tiimoilta. :shock:
Image

JTV
sotvm4
sotvm4
Posts: 529
Joined: Fri May 25, 2007 23:11
Location: Pääkaupunkiseutu

Re: Näin ranskassa

Post by JTV »

Toiminta-ampujien foorumilla lukemani mukaan Ranskassa on muutenkin hautumassa vakavia ongelmia aseen omistajille. Siellä kerrotun tiedon mukaan patongin purijoilla on työn alla omaa lainsäädäntöään varten uudet pykälät joiden mukaan puoliautomaattikivääreille käytössä olevia 5 vuoden määräaikaisuudella ennestään olevia halussapitolupia ei enää uusita vaan direktiivissä A6 ja A7 kategorioihin menevien aseiden omistajien täytyy myydä ne pois nykyisen luvan määräajan mennessä umpeen - ja kun uusia lupia ei myönnetä niin ostajia lienee vain valtiovalta, joka tuskin tarjoaa kuin korkeintaan muodollisen korvauksen.

Huomioonottaen että useat johtavat ranskalaiset poliitikot (mm. Ranskan nykyinen sisäministeri) olivat eturintamassa alunperin luomassa alkuperäistä komission "takavarikoidaan kaikki ilman korvausta" direktiivi-ehdotusta tämä ei ikävä kyllä ole kovin suuri yllätys. Varsinkin kun on syytä epäillä että koko tuo alkuperäinen direktiivi-ehdotus lähti liikkeelle eräiden EU-maiden (ml. Ranska) poliitikkojen tarpeesta käytännössä aseistariisua omien maidensa väestö tavalla josta voivat sitten syyttää EU:ta etteivät itse joutuisi vaaleissa siitä tilille.
Last edited by JTV on Thu May 25, 2017 18:28, edited 1 time in total.

User avatar
smokeball
kenr, vr2
kenr, vr2
Posts: 4442
Joined: Sat Nov 10, 2007 19:12
Location: Lappi

Re: Näin ranskassa

Post by smokeball »

Noilla säännöillä yritetään poistaa terrorismin vaaraa, mutta osoite on väärä. :twisted:
Viro, Aunus, Karjalan kaunis maa, yks suuri on Suomen valta.
Ylituubamestari Image

Post Reply

Return to “Yleinen asekeskustelu”