PU:ta pukkaa

Mosin-sukuiset kiväärit ja varusteet
User avatar
roger67
sotvm4
sotvm4
Posts: 536
Joined: Sat Jun 23, 2007 20:59
Location: Norge

Re: PU:ta pukkaa

Post by roger67 »

CH sekä muut asiantuntijat.. Mikä on tuo C leima sekä nuo kaksi muuta leimaa tuossa patruunapesän oikealla puolella? Lueskelin netistä että jotkut kopio PU kiväärit ovat merkitty jollain C merkillä, mutta en ole löytänyt kuvia kyseisestä merkinnästä :?

Edit. Taisin löytää netistä sen kopio merkin.. Se oli c joka oli ympäröity nollalla.

<script src='http://img855.imageshack.us/shareable/? ... 3.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Image</noscript>

User avatar
CH
kenrmaj
kenrmaj
Posts: 1673
Joined: Sun Jul 08, 2007 17:09
Location: Keski-Suomi

Re: PU:ta pukkaa

Post by CH »

roger67 wrote:Lueskelin netistä että jotkut kopio PU kiväärit ovat merkitty jollain C merkillä, mutta en ole löytänyt kuvia kyseisestä merkinnästä :?
Olisikohan kyse tällaisesta leimasta? Jenkit meinasivat, että kyse olisi Cole Distributing tms. -nimisen firman replikamerkinnästä. Kummallista kyllä, nämä kuvat nappasin Asetalolla syksyllä 2005.

Image

Image
NELJÄNTENÄTOISTA VIIDENTOISTA JÄLKEEN KOHDALLA JOHON JOENSUUN KAUPUNKI NÄKYY ODOTTAA ST CH KOKEESSA ENEMPIÄ OHJEITA ELLEI PIKAISTA PERUUTUSTA STOP

User avatar
roger67
sotvm4
sotvm4
Posts: 536
Joined: Sat Jun 23, 2007 20:59
Location: Norge

Re: PU:ta pukkaa

Post by roger67 »

Joo se oli joku Cole niminen firma joka oli värkänny/tilannut joitain kopioita oliko se nyt Ukrainasta? Niihin oli leimattu C jonkinlaisen ympyrän tai suuremman C:n sisään jotta he itse osaisivat erottaa kopiot orginaaleista :roll: Koitin googlettaa ja lopulta löysin sellaisen leimakuvan joltain jenkki foorumilta.

Post Reply

Return to “Mosin-Nagant”