Suottaapi ollakin, mutta mielestäni näyttää vanhalta. Tupen päällä ja terässä pintaruostetta vähän siellä ja täällä. Tupen sisäosa ympäriinsä ruosteessa. Tässä vielä kuva siitä leimasta.
No nyt kun sanot, niin siltähän tuo tosiaan näyttää. Tekele siis. Onko tietoa milloin näitä olisi siellä tehty? Meinaan vaan, että miten nuo ruosteet saadaan näihin aikaiseksi, kun ovat niin aidon näköisiä?
Tuollaisen halparaudan ruostuttaminen ei ole temppu eikä mikään (onnistuu valitettavasti myös aidoille miekoille).
Käsittelet miekkaa ja tuppea hikisin käsin ja voilà!
- Tässä täytyy tietysti ottaa huomioon se, että luvallisten ja toisaalta luvattomien aseiden kohdalla pätevät täysin erilaiset lainsäädäntömuutokset ja erilaiset toimet, sanoo Holmlund.
TPTK wrote:Tuollaisen halparaudan ruostuttaminen ei ole temppu eikä mikään (onnistuu valitettavasti myös aidoille miekoille).
Käsittelet miekkaa ja tuppea hikisin käsin ja voilà!
Näin varmaan. Mites toi tupen sisäosa? Se on ympäriinsä ruosteessa. Se lienee jotenkin käsitelty? Kuka näitä muuten tehtailee? En ymmärrä, miten joku viitsii moista tehdä ja sitten myydä tuotoksensa muutamalla kympillä???
Kertoisitteko minulle, miten kuvan saa liitettyä viestiin oikein...
Näitä ja kaikenmoista muuta kopiomilitariaa valmistetaan Intiassa ja Pakistanissa. Nykyisin myös Kiinassa.
Miksikö? Rahan vuoksi. Jos moisen valmistus/maahantuonti maksaa vaikka 10€ ja se myydään 40€ on voittomarginaali sangen hyvä.
Miksi Kiinassa valmistetaan länsimarkkinoille mm. Mosin-Nagantin rotanhäntäpistimiä kun aitojakin on maailmalla miljoonia?
Koska harva asiakas tunnistaa reproa/kopiota aidosta ja näillä kuitenkin on ostajia. Follow the money -sano.
Tuppi on sisältä ruosteessa joko tarkoituksella (esim. suolavesi) tai vahingossa. Ken tietää vastatkoon?
Kuvan lisääminen viestiin tapahtuu tuolta alhaalta (kun kirjoitat vastausta/viestiä) Liitetiedostot -kohdasta: Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston. Tiedoston nimi selaa eli etsit kuvan koneeltasi Tiedoston kommentti ja lopuksi painat Lähetä -painiketta
- Tässä täytyy tietysti ottaa huomioon se, että luvallisten ja toisaalta luvattomien aseiden kohdalla pätevät täysin erilaiset lainsäädäntömuutokset ja erilaiset toimet, sanoo Holmlund.
Tuon mallin pitäisi muistaakseni esittää Jenkkien sisällissodan aikaista sapelia. Suomessa käytetystä fransmannista sen erottaa jo kauas siitä että tupessa on kannikkeita yksi liikaa.
"Emme ole puolalaisia. Sellaista ei voisi tapahtua täällä"
- kenraali M. Gamelin saadessaan v 1940 varoituksen siitä että saksalaiset voisivat käyttää ranskalaisia vastaan Puolassa soveltamaansa blitzkrieg-taktiikkaa...
HL/A wrote:Niin minustakin. Onko vuosiluku poltettu laserilla kun ei se ainakaan lyöty ole?
I on lyöty jollakin meistillä ja loput on kaiverrettu (ei konekaiverrus, vaan käsin), ei ole laserin jälki. Laseri tekee paljon "siistimmän" jäljen ja nuo numerot 8 olisivat identtiset jos olisi ohjelmoitu laseri.
Tälläisellä se onnistuu, kuvassa kellosepän/kultasepän kaiverrin:
Där stridde en skara av trofasta män, till de yttersta skären trängda
bland holmar och klippor de kämpade än med räddningens vägar stängda.
(H.Berndtson, Hyllning till Pellingekåren)
Saksalaisen kenttäkeittiön teen säilytykseen tarkoitettu purnukka. 40cm korkea teräksinen emaloitu purkki, kannessa lukee vorderwg tee.
Purkkia oli käytetty tervan säilytykseen joten on vielä liuotushoidossa. Tervan alta paljastuu kuitenkin siisti kuntoinen purkki kun pyyhkii pehmenneen tervan pois.
Laiskana en jaksanut ottaa vielä purkista kuvaa, mutta tässä linkin takana kolmannessa kuvassa täyttävät samantyylistä purkkia.